Aanbod

BE WO-MEN


BY CAROLINE MERVIELDE


100% CONTROL

"BE WO-MEN helpt bedrijven en hun medewerkers het leiderschap en de emotionele vaardigheden te ontwikkelen om focus, creativiteit en teamspirit aan te wakkeren. We werken aan zelfbewustzijn en een beter inlevingsvermogen. Hetgeen het psychosociaal welzijn in het bedrijf alleen maar ten goede komt."


Voor wie?


Iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van zijn/haar leven en bereid is op een nieuwe manier naar zijn/haar werk/privé-patronen te kijken.


Wat?


- in-house workshop “happy in motion”: een ervaringsgerichte groepstraining in het bedrijf


- op maat syllabus


- persoonlijke feedback en opvolging


Impact?


- acceptatie en verbondenheid met onszelf en de andere teamleden


- sociale binding, vertrouwen en een betere groepsdynamiek


- beter bewustzijn rond het belang van bewegen


- doorbreken van vastgeroeste gewoontes

HAPPY IN MOTION


Een hulpmiddel bij de uitdagingen van elke dag is FYSIEKE BEWEGING. De voordelen zijn oneindig en direct inzetbaar om vastgeroeste gewoontes te doorbreken. Zeker voor zittende beroepen, vertegenwoordigers, mensen in de zorg of ieder die tegen een burn-out aanloopt. In deze in-house workshop vertel ik het belang van een goede zithouding, het openen van de schoudergordel, de natuurlijke stand van de rug, het gebruik van de ademhaling bij spanning, enz. Aangevuld met bewegingsoefeningen heeft deze workshop tal van voordelen:


De productie van neurotransmitters zoals dopamine, serotonine, noradrenaline neemt toe, allen natuurlijke antidepressiva. Het gelukzalige ‘feel-good’ moment na de workout is een geschenk op zichzelf.

Bewegen doet je sneller reageren. Je prefrontale cortex en ook de het volume van de hippocampus neemt toe. Deze twee gebieden zorgen ervoor dat ouderdomsziekten zoals alzheimer en dimensie worden uitgesteld.

Je lichaam kan langer en krachtiger zijn anatomische houding behouden. En artrose zal zich minder snel ontwikkelen.

Deze laat ik ook VOELEN. De extra bewegingspauze na de presentatie geeft die extra boost en het belonend FUN moment.


HAPPY EMOTIONS